Ízemlékek Kamarás Ivánnal

KAMARÁS IVÁN ÚJ SZEREPBEN: 1 SZÍNÉSZ, 10 ÉTEL, 10 TÖRTÉNET

 

A népszerű Jászai Mari-díjas színész egy 10 részes online gasztró videósorozat keretében készíti el kedvenc receptjeit, melyekben a hagyományos magyar konyha népszerű ételeit egy kis csavarral gondolja újra. Iván gyerekkora óta a PICK termékek rajongója, de a gasztronómiával csak az elmúlt években fűzte szorosabbra a viszonyát.

 

KAMARÁS IVÁN X PICK

 

Az „Ízemlékek Kamarás Ivánnal” aktivitás keretében a művész személyes, közvetlen hangvételű online videósorozat formájában mutatja be a kedvenc receptjeit, melyekhez a hozzávalók a PICK választékából érkeznek.

A sorozat azonban sokkal több, mint a hagyományos főzővideók: egy férfi mindennapjai a konyhában, aki a saját receptjei mellett személyes ízemlékeiről mesél, érzelmes történeteket oszt meg a civil Kamarás Ivánról.

A receptek többsége a hagyományos magyar konyha népszerű ételei kicsit újragondolva: izgalmasak, ugyanakkor bárki által könnyen megvalósíthatóak, melyekben a PICK termékek széles választéka - a friss húsoktól kezdve a virsliken és érlelt sonkán át a klasszikus szalámikig – szintén főszereplővé lépnek elő. Ilyen lesz – a teljesség igénye nélkül - a húsimádó szendvicstorta Téliszalámiból, de Iván édesapjának kedvenc oldalasa is terítékre kerül.

 

HOGY KERÜL KAMARÁS IVÁN A KONYHÁBA

Akik ismernek, tudják rólam, hogy húsimádó hedonista vagyok, a PICK termékek szenvedélyes fogyasztója.  Rajongok a finom ízekért, fontosnak tartom, hogy minőségi ételek kerüljenek az asztalra, amelyek összehozzák a családot és a barátokat.                         

Régi vágyam volt, hogy megtanuljak főzni. Egyrészt, mert imádok finomakat enni. Másrészt szülőként egyre inkább késztetést éreztem arra, hogy gondoskodásomat a fiaim irányába így is kifejezzem.” Kamarás Iván

 

Iván korosztályának egyik legismertebb és legnépszerűbb színésze, közéleti személyisége. Sikereit - tehetségén túl - szorgalmának és szakmai alázatának köszönheti, amibe belekezd, abban nem ismer kompromisszumot. Kamarás Iván szerep és álarc nélkül, ahogy még soha. Bátran vállalja, hogy nem profi séf, de szívvel-lélekkel főz és boldogan tanul, ami még szerethetőbbé teszi.

 

                                     

 

„Mostanra van jó pár receptem, amit szeretnék megmutatni, így született meg a fejemben ennek a videósorozatnak az ötlete. Gyerekkorom kedvenc ételeit, népszerű magyar fogásokat gondoltam kicsit újra, Iván módra, miközben személyes ízemlékeimet is felidézem.” – meséli a színész.

 

Ez a hozzáállás, valamint Iván személyisége, az általa képviselt értékek a PICK számára is szimpatikusak, így örömmel vettünk részt a színész elképzeléseinek megvalósításában.

Szórakoztató, személyes hangvételű, ugyanakkor inspiráló felvételek születtek, melyek igazi élményvideók. 

 

                 

 

Az első epizód július közepén kerül ki a PICK és a színész közösségi oldalaira, illetve YouTube-ra és TikTokra is, majd havonta újabb és újabb részekkel jelentkezünk: néhány ízemlék garantáltan a saját életünkből is ismerős lesz.

Ízemlékek Kamarás Ivánnal, #nyami #pickízemlékek #pickxkamarás

Tartsatok velünk!

 

Epizód1: Húsimádó szendvicstorta 

 

 

Epizód2: Ráérős reggeli-ebéd (brunch)