Új csomagolásban a jól ismert PICK ízek

Termékeink megjelenése eddig is jól felismerhető volt, gondoljunk csak a PICK körtálcás Téliszalámira, vagy a sokak gyerekkorát megidéző sertés párizsira. Az újragondolt csomagolásnak köszönhetően kollégáink kreativitása még inkább ki tudott teljesedni, amely eredményét reméljük a kedves vásárlók is értékelni fogják.

A kreatív és a teljes tervezési folyamat során a fogyasztókkal szorosan együttműködve, véleményeiket figyelembe véve hoztuk létre a boltok polcain hamarosan visszaköszönő megjelenést, mely a márka három fő értékét tükrözi vissza: hagyomány, magas minőség és magyar származás. Az új design a piaci elvárásoknak megfelelően biztosít egységes, esztétikus és markáns megjelenést a márkának.

A vásárlást segítő újdonság, hogy a csomagolásokon a termékelőnyök, illetve fontosabb allergén információk is megtalálhatóak, még több információt adva ezáltal a fogyasztóknak a PICK termékekről. További újdonság, hogy a csípős termékeinken feltüntettünk egy erősségre utaló skálát, amely segítséget nyújthat a termékválasztásban.

Az új design érdekessége, hogy a Téliszalámi celofánján látható egyedi elemek: földgömb, érmék, most minden terméken megtalálhatóak lesznek, ezzel is kiemelve a PICK márka világhírű ismertségét, és az 1869-es megalakulás óta kapott temérdek díjat, elismerést, gondoljunk csak a nemrég elért Magyar Innovációs Nagydíj Pályázaton való kiemelt elismerésre.

Most mindennél jobban megéri majd csatlakozni Facebook oldalunkhoz, a PICK Ízközösséghez, hiszen hétről hétre új játékokkal és izgalmas feladványokkal, és persze nyereményekkel várunk mindenkit.

Valamint olyan exkluzív tartalmakat és érdekességeket is megosztunk majd, a márka szülővárosáról, ami még szegediként is a legtöbbünknek újdonság lesz.