ÚJ Szalametti borsos és sajtos ízekben!

A szalámi kategória szakértőjeként 2021. márciusában vezettük be a Pick Szalametti termékcsaládot 6 féle, csemege, paprikás, csípős, chilis, fokhagymás és mix változatban. Az azóta eltelt időszakban a termékek a változatos és finom ízeknek köszönhetően hamar népszerűvé váltak.

 

Így 2022-ben két új ízzel bővül a választék: a széles körben közkedvelt borsos és sajtos ízesítéssel. Ezáltal a szendvicsek sokszínűbbek, a hétköznapok pedig még változatosabbak lesznek. A gondosan kiválasztott hús, a fűszerek harmonikus egyensúlya, a pikáns bors és sajtkéreg valamint a bükkfán történő füstölés biztosítja a termékek egyedülálló ízét, zamatát. Ahogy eddig is, a termékek hozzáadott glutént, illetve ízfokozót nem tartalmaznak.

 

 

 

 

A sikeres bevezetés óta a termékcsalád modernebb csomagolást kapott, valamint kiemelt helyre kerültek a minőségi attribútumok is, mint pl. a bükkfa füstölés, a minimum 25 napos érlelési idő, illetve a magas hústartalom (pl. csemege szalámi: 146g hús felhasználása 100g termékhez). Nem utolsó sorban az innováció során a fenntarthatósági szempontok is előtérbe kerültek, ennek okán 14%-kal kevesebb műanyagot használunk a csomagoláshoz.

                             
 

 

Bevezetés hónapja: 2022. március

Bevezetési kedvezmények és támogatások:

TV, Online (web, social) és trade kommunikáció

Kapcsolatfelvétel: Pick Szeged Zrt. Vevőszolgálat T.: 06-62-567-045; F.: 06-62-567-362;

e-mail: rendeles@bonafarm.hu; web: www.pick.hu