Pick minőség

Magyarország  egyik legerősebb márkájaként felelősséggel tartozunk fogyasztóinkért, akik számára termékeinket előállítjuk, környezetünkért és a közösségért, melyben működünk.

Gondosan odafigyelünk arra, hogy termékeink mindig a legfinomabbak legyenek, hogy általuk az édesanyák nap mint nap olyan finom ételeket készíthessenek családjuknak, mellyel szerető gondoskodásukat kifejezhetik.

Gyártási tevékenységünk során működtetett szigorú minőségirányítási– és élelmiszerbiztonsági ellenőrzési rendszerünk, több mint másfél évszázados tapasztalatunk és szaktudásunk, valamint a minőség iránti töretlen elkötelezettségünk biztosítja, hogy termékeink ne csak ízletesek, de a vevői-fogyasztói igényeknek a legmagasabb szinten megfeleljenek.

Minőségpolitikánkat vállalati csoport szinten határozzuk meg, hogy a Bonafarm Csoport együttműködő tagjaként a vevőink asztaláig vezető hosszú út minden pontján biztosíthassuk a legmagasabb minőséget. A PICK Szeged Zrt. kötelező iránymutatásként kezeli és mindenben követi a Bonafarm Csoport Minőségpolitikáját.