Allergén Információk

Napjainkban világszerte emelkedik azoknak az embereknek a száma, akik valamely élelmiszer alkotóra érzékenyek. Számukra különösen fontos, hogy egészségük megőrzése érdekében az élelmiszerekben található lehetséges allergén anyagokról egyértelmű tájékoztatást kapjanak.
 

A Pick Szeged Zrt. termékválasztékában megtalálhatóak a különböző allergénektől mentes, ízletes, a korszerű táplálkozási irányelveknek megfelelő termékek. Táplálékallergiában vagy táplálékintoleranciában szenvedő fogyasztóink, de minden érdeklődő számára segítséget nyújt a weblapunkon található allergénszűrő funkció, hogy ízlésének és igényeinek megfelelő termékből állíthassa össze étrendjét, diétás étkezését. Javasoljuk, kérje ki házi-vagy gyermekorvosa, dietetikusa tanácsát is!

További információ: vevoszolgalat@pick.hu

 

Allergénszűrő használata:

Válassza ki, mely allergénektől legyen mentes a keresett termék, majd jelölje meg, melyik termékkategóriában és márkában keres.

Azok a termékek fognak megjelenni a szűrés eredményeként, amelyek garantáltan nem tartalmazzák az Ön által megjelölt allergéneket.

 
Válassza ki, melyik márka termékeiben szeretne keresni!
Válassza ki, mely allergénektől legyen mentes a termék!
Válasszon termékkategóriát!