Sertéshús és szalonna felhasználásával készült hőkezelt kolbász. Az igazi magyar lecsó elengedhetetlen kelléke.
Energia: | 1094 kJ/264 kcal |
Zsír: | 23 g |
- amelyből telített zsírsavak: | 9,4 g |
Szénhidrát: | 3,3 g |
- amelyből cukrok: | <0,5 g |
Fehérje: | 11 g |
Só: | 2,4 g |
sertéshús (61%), víz, sertésszalonna, sertésbőrke, csontokról mechanikusan lefejtett sertéshús, részlegesen zsírtalanított zsír-és kötőszövet, módosított keményítő, sertésfehérje, keményítő, étkezési só, fűszerek, emulgeálószer (E450), antioxidánsok (E316,
E330, E392), fűszerkivonatok, ízfokozó (E621), aromák, füstaroma, színezék (E120), tartósítószerek (E250, E262), ehető sertés vékonybél
A termék nyomokban szóját tartalmazhat.
Kereskedelmi csomagolás | |
Nettó tömeg: | 1000 g |
Minőségmegőrzési idő: | 21 nap* |
Áregység: | kg |
Gyűjtő: | Darab |
Termékegység/Gyűjtő: | 1 kg |
Szállítási és tárolási hőmérséklet | 0-(+10)°C |