Tradicionális, sertéshús felhasználásával készülő magyaros felvágott, melynek jellegzetes ízét és illatát a szerecsendió adja.
Energia: | 997 KJ/240 kcal |
Zsír: | 20 g |
- amelyből telített zsírsavak: | 8,2 g |
Szénhidrát: | 1,1 g |
- amelyből cukrok: | <0,5 g |
Fehérje: | 14 g |
Só: | 2,1 g |
Laktóztartalom: | <0,1 g / 100 g |
sertéshús (73%), sertésszalonna, víz, sertésbőrke, szójafehérje, étkezési só, stabilizátorok (E450, E451), fűszerek, cukor, étkezési fűszer, antioxidáns (E300), fűszerkivonatok, aromák, füstaroma, színezék (E120), keményítő, sertésfehérje, tartósítószer (E250).
Rúd kiszerelés | |
Nettó tömeg: | 2200 |
Minőségmegőrzési idő: | 90 nap* |
Áregység: | kg |
Gyűjtő: | Darab |
Termékegység/Gyűjtő: | 2,2 kg |
Szállítási és tárolási hőmérséklet | 0-(+10)°C |