Sertéshús és szalonna felhasználásával készülő füstölt, érlelt szárazkolbász. Legfőbb ízkialakító fűszere a pirosparika, melyet a fokhagyma és feketebors egészíti ki. A hagyományos ízekhez kellemesen füstölt aroma is társul. Pizzafeltétnek is tökéletes, de népszerű szereplője a kirándulásoknak is.
Energia: | 1886 KJ/456 kcal |
Zsír: | 42 g |
- amelyből telített zsírsavak: | 17 g |
Szénhidrát: | <0,5 g |
- amelyből cukrok: | <0,5 g |
Fehérje: | 19 g |
Só: | 4,0 g |
Laktóztartalom: | <0,1 g / 100 g |
sertéshús, sertésín, sertésszalonna, étkezési só, csemege fűszerpaprika (1,3%), csípős fűszerpaprika (1,1%), fűszerek, állati fehérje (sertéshús), sűrítőanyag (E401), emulgeálószerek (E450, E451), szilárdítóanyag (E516), dextróz, starterkultúra, tartósítószer (E250)
Szeletelt | |
Nettó tömeg: | 70 g |
Minőségmegőrzési idő: | 90 nap* |
Áregység: | db |
Gyűjtő: | Karton |
Termékegység/Gyűjtő: | 10 db |
Rúd kiszerelés | |
Nettó tömeg: | 440 g |
Minőségmegőrzési idő: | 60 nap* |
Áregység: | db |
Gyűjtő: | Karton |
Termékegység/Gyűjtő: | 12 db |
Kereskedelmi csomagolás | |
Nettó tömeg: | 450 g |
Minőségmegőrzési idő: | 60 nap* |
Áregység: | kg |
Gyűjtő: | Csomag |
Termékegység/Gyűjtő: | 2,2 kg |
Szállítási és tárolási hőmérséklet | 20°C alatt |