Cégismertető

Büszkén mutatjuk be cégünket, a Pick Szeged Zrt.-t, amely 1869-es alapítása óta őrzi hagyományait és töretlen sikerességét.

Társaságunk története elválaszthatatlanul összefonódik legismertebb termékünk, a PICK Téliszalámi történetével, melyet napjainkig az eredeti receptúra alapján készítünk. Másfél évszázados tapasztalatunkkal szárazáru termékeink méltán a legkedveltebbek itthon és külföldön egyaránt. Gondosságunk, odafigyelésünk és legmagasabb minőségre való törekvésünk segítségével minden kategóriában kiemelkedő termékeket kínálunk fogyasztóinknak.

 

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Pick Szeged Zrt. két Hungarikum címet is elnyert a PICK Téliszalámi valamint a HERZ Classic Téliszalámi révén.

 

A Bonafarm Csoport tagjaként a Pick Szeged Zrt. Magyarország és Közép-Európa egyik legnagyobb élelmiszeripari vállalata, melynek éves árbevétele közel 70 milliárd forint, exportja meghaladja a 60 millió eurót. Közel 2200 főt foglalkoztatunk Szegeden, Baján és Alsómocsoládon lévő telephelyeinken. Kiváló minőségű termékeinket 35 országban, több mint  200 üzletlánc polcain találhatják meg a fogyasztók.

 

A PICK, HERZ, FAMÍLIA, valamint DÉLHÚS és RINGA márkatermékeinkkel vezető piaci részesedést értünk el a hazai piacon.

Legismertebb termékünk, a PICK Téliszalámi mellett választékunkban megtalálhatóak a legmagasabb  fogyasztói igényeket kielégítő húskészítmények: szalámifélék, kolbászok, sonkák, párizsi, virsli, illetve felvágottak, kenőmájasok, szalonnák, baconok, és védőgázas frisshúsok is. 2005 óta az őshonos magyar mangalicából is készítünk igazi különlegességnek számító húskészítményeket.
 

Cégünkről további információt tudhat meg az alábbi hivatkozásra kattintva: www.bonafarmcsoport.hu


 

Vállalatunk hosszú távú sikerének zálogát vállalati küldetésünkben fogalmaztuk meg:

 

1869 óta gondoskodunk arról, hogy hagyományaink megőrzése mellett folyamatosan fejlődve kiemelkedő és egyedi fogyasztói élményt nyújtó márkatermékeink a minőség és megbízhatóság garanciái legyenek itthon és világszerte.

Menedzsment

Lengl Tamás
Lengl Tamás Operációért felelős igazgatósági tag
Ámann Gábor
Ámann Gábor Értékesítési igazgató
Haluska Adrienn
Haluska Adrienn Operációs minőségirányítási és termékfejlesztési igazgató
Heltai Lajos
Heltai Lajos Termelési Igazgató
Séllei Zsolt
Séllei Zsolt Műszaki és beruházási igazgató
Orosz Tibor
Orosz Tibor Ellátási lánc igazgató