Házias termékcsalád

Aki maga készíti a családnak szánt ételt, az egyúttal állást foglal a minőség és a gondoskodás fontossága, a házias ízek és a hagyományok tisztelete mellett. Tudjuk, hogy jót főzni jó alapanyagokból lehet. Élvezettel fedezzük fel a gasztronómia számos új területét, mégis úgy gondoljuk, a gyerekkorunkat idéző, jól ismert, házias fogásoknak sosem lehet párja.

A jól ismert és megbízható PICK márka Friss hús termékcsaládja azokra gondolva bővül a HÁZIAS termékcsalád tagjaival, akik könnyedén és egyszerűen kalandoznak az új ízek tengerén, de mégis mindig visszatérnek az otthon ízeihez. A 100%-ban megbízható, magyar gazdaságban nevelt sertések húsa már előkészítve kerül a polcokra, kényelmes és praktikus formában, a könnyű és egyszerű felhasználás érdekében. A termékcsalád tagjai a megbízhatóság és átláthatóság mellett egyedi termékelőnyökkel is rendelkeznek: vékonyra szeletelve, felkockázva, kötözve vagy göngyölve kerülnek a boltok polcaira. Ezzel segítjük fogyasztóinkat, hogy ne kelljen kompromisszumot kötniük a minőség, a megbízhatóság és a praktikum között.

A házias ízekhez mi szolgáltatjuk a minőségi alapanyagokat, és ha szükséges, némi inspirációt is néhány izgalmas recept formájában ide kattintva.


Miért válaszd a PICK Friss hús házias termékcsaládot?

 • Jól ismert, megbízható PICK márka
 • 100%-ban megbízható, magyar gazdaságban nevelt sertések
 • Magas feldolgozottsági szint
 • Könnyen elkészíthető, egyszerű felhasználás
 • Kényelmes, praktikus
 • Tradíció, megbízhatóság és minőség
Sertéstarja szalonnában
Sertéstarja szalonnában
Kötözött, göngyölt
Sertés császárszelet
Sertés császárszelet
bőrös, kötözött
Sertéskaraj szalonnában
Sertéskaraj szalonnában
Szeletelt
Sertéstarja>
              </div>
              <div class= Sertéstarja
Vékonyan szeletelt
Sertés back bacon
Sertés back bacon
Szeletelt
Sertés zsírszalonna
Sertés zsírszalonna
kockázott
Sertés dagadó
Sertés dagadó
csont nélkül, darabolt

 

Pick logo